Mikä ihmeen Jelou-Palvelu

Square
 

JelouPalvelu on palvelukonsepti ‐ brändi ‐ jonka alla tuotetaan asiakaslähtöistä talouspalvelua. Tämä palvelu voi olla yksittäinen konsultointitunti tai se voi olla talouden kokonaispalvelu ‐ asiakkaan tarpeiden mukaan.

Urbaanisanakirjan mukaan ”Jelou” tarkoittaa mukavaa ja komeaa kaveria..

Jelou on myöskin Oy Petitra Ltd:n virallnen ja rekisteröity aputoiminimi. Jelou ‐ sanalla halutaan viitata englanninkieliseen sanaan yellow eli keltainen ‐ kuitenkin kirjoitettuna suomalaisittain. Nimen rekisteröintivaiheessa vuonna 2001 oli trendikästä ”suomentaa” englannin kielen sanoja. Toisaalta keltainen myös miellettiin tehoväriksi, jolla haluttiin korostaa toiminnan nykyaikaisuutta ja kustannustehokkuutta ‐ sekä myöskin omaperäisyyttä: halua toimia toisella tavalla kuin perinteisesti on toimittu.

JelouPalvelut on omanlaisensa matkimaton brändi ‐ pyrimme aina olemaan aikaamme edellä ‐ joskus ehkä liikaakin. Otimme ensimmäisten joukossa käyttöön sähköisen laskujen kierrätyksen 2001. Tuolloin digitaalisesta taloushallinnosta ei vielä ollut tietoakaan. Otimme ensimmäisten joukossa käyttöön myöskin sähköiset tilinauhat. Tänä päivänä kehitämme JelouPalvelua kohti täysdigitaalista reaaliaikaista taloushallintoa. Haluamme jatkossakin olla hyvin ”Jelou”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *